Velkommen

Det nye fashionsite har åbnet i Danmark

Det nye fashionsite har åbnet i Danmark

Så blev det tid til at et nyt fashion website slog dørerne op i DK. Navnet på shoppen får du om lidt – men lad os først lige se på hvad det er der gør dette website mere spændende, hvis man sammenligner med de andre sites der er på nettet.

Hvorfor skulle den her fashion hjemmeside være speciel end de andre?

Det er faktisk helt enkelt: Frem for at det er nødvendigt at kigge på flere sites kan du nøjes med bare at kigge på ModeJagten.dk – her samles nemlig alt, så du på den måde kun skal se 1 sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Hvorledes fungerer det?

Modejagten har været så smarte at samle alle varer fra de største mode websites, såsom Zalando, Boozt, Stylepit og mange andre. Det gør at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge et sted, så du slipper for at være nødt til at hoppe rundt på flere forskellige hjemmesider.

Køber man så hos Modejagten?

Det kan man dog ikke, for det er stadig modesiderne som styrer den del. Det smarte som Modejagten.dk i stedet gør er, at samle alle disse utroligt mange stykker tøj og sko, så du på samme side kan se alle modevarer og sko. Du skal bare klikke på enten billederne eller knapperne, og derefter bliver videresendt direkte hen til varen hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg høre mere om det her fantastiske mode website?

Sjovt du spørger – for Modejagten.dk er også meget til stede på social media herunder blandt andet Facebook, Pinterest og Google+. Du kan finde dem ved bare at søge efter dem på ModeJagten.dk eller ModeJagten.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med stifterne af siden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på sitet, komme med ris og ros eller noget andet, så skal du bare gå til deres kontaktside. Her vil du kunne sende en email direkte til dem som står bag siden.
Nyt: Nu kan du også finde et lignende site i Sverige. Besøg det her. Den norske afdeling kan ses her.

Lad os endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *