Velkommen

Konge af internettet – Hvordan kan man blive kronet?

Det er bestemt ikke den eneste gang jeg har fået stillet dette spørgsmål. Her vil du få mit svar på dette spørgsmål – men lad os først have styr på faktaen først.

Hvordan vælges den næste konge af internettet?

Alle burde vel være helt enige om at valget træffes af vores befolkning. Det fungerer jo ikke som de normale adelige hvor sådan noget arves. For at man kan være sikker på at det er den ægte konge af internettet der bliver valgt er der en konkurrence som er opstået der handler om hvem hvem der opnår plads nummer 1.

Hvad er det her dog for en slags konkurrence?

Ja, det er nok ikke mest typiske konkurrence, men ikke mindst er udfordringen taget op, og nu skal den rigtige konge krones. Udfordringen er accepteret – og jeg hæmmer ikke før jeg har fået succes.

Hvem vinder på konkurrencen nu?

I øjeblikket er der en midlertidigt kronet konge som meget snart bør få taget sin kongekrone fra sig til en ny tronejer. Kongen har alt for længe kunne læne sig tilbage og bare høstet alle frugterne – og det skal stoppe nu.

Hvor længe går der før du vil overtage tronen?

Det er et rigtig godt spørgsmål og det er ekstremt problematisk at svare på. Men lad mig udtrykke mig således: Det tog mig ikke mange dage at komme på tæt på den nuværende konge, og i dag er jeg placeret på anden pladsen. Og kan det gøres med den mindre indsats som som her – så kan der ikke gå længe.

Hvordan kan man være med?

Det er helt simpelt. Hjælper du mig kan du dele dette indlæg på de sociale medier som Twtter, Google+ og Facebook, og linke til denne nyhed så andre også kan få glæde af det. Vil du gøre dette vil jeg sende masser af god karma til dig.

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *