Ny webshop

Med det enorme antal webshops, som der i dag er på det danske marked, er det vigtigt at signalere høj kvalitet. Produkterne har I med sikkerhed allerede styr på – men når det kommer til selve webshoppens design, og ikke mindst dens funktionelle evner, kan det måske være rart med en hjælpende hånd. Hos Offpiste har vi tidligere haft stor succes med at opbygge webshops, og vi kan garanteret også finde den perfekte løsning til jeres forretning. 

Gratis mockup af ny webshop

Når I kontakter os angående ny webshop, tager vi en snak om, hvad der helt præcist skal laves, og hvilke forventninger I har til shoppen. Senere vil I modtage en gratis mockup. Her får I en hurtig oversigt over vores planer med udviklingen af webshoppen, og hvis det falder I jeres smag, vil vi arbejde videre mod et fuldt produkt.

Hurtig levering

Det kræver naturligvis en del arbejde at sætte en webshop op, men Offpiste har flere kompente folk, der arbejder på opgaven, og det resulterer altid i en hurtig levering. I kan generelt forvente at have en shop klar inden for en række uger, om end det dog varierer alt efter, hvor kompleks den skal være. Shops udviklet i WooCommerce kan klares på 3-4 uger, mens det tager lidt længere tid, når det gælder en custom udviklet løsning.

Meget for pengene

Vores priser starter ved 30.000 kr. For dette beløb får jeres forretning en all-inclusive løsning, dvs. en færdigudviklet webshop klar til brug, men også med andre lækre detaljer. Heriblandt tracking i Analytics, en platform som I selv kan arbejde videre med, og ikke mindst det faktum, at shoppen er opbygget med tanke på konverteringsraten.

Tilpasset jeres forretning

Det er ikke meget ved, hvis alle webshops er ens. Og det bliver heller aldrig tilfældet, hvis I vælger at samarbejde med Offpiste. Vi opsætter webshoppen således, at den passer perfekt ind i jeres forretnings ånd. Måske hentes en smule inspiration udefra, men den endelige løsning vil altid være personlig. I har selv mulighed for at komme med ønsker og forslag undervejs, og vi tilbyder gratis rådgivning om, hvilken platform, der skal benyttes til jeres shop. For mange webforretninger er det tilstrækkeligt med en kombination af WordPress og WooCommerce, men i nogle tilfælde skal der udvikles en custom løsning. Der vil dog altid være fokus på en løsning, der egner sig specifikt til jeres behov. I får et tilbud på det, som I helt præcist har brug for, og hverken mere eller mindre end det.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *