Velkommen

Nyt fashion website har netop åbnet i Danmark

Så blev det tid til at det nye fashionsite åbnede dørerne i det danske land. Navnet på shoppen får du om lidt – men først lige se på hvad det er der gør denne hjemmeside ekstra interessant, hvis man sammenligner med alle de andre konkurrenter der eksisterer online.


Hvad gør denne fashion side være mere speciel sammenlignet med alle de andre?

Svaret er ganske enkelt: I stedet for at skulle at kigge på flere sider kan man slippe af sted med bare at kigge på The-Fashion.dk – for her bliver alt samlet, så du på den måde bare skal kigge et sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Men hvorledes kan det fungere?

The-Fashion har været så snu at samle alle produkter fra de allerstørste modesites, blandt andet Boozt, Zalando, Stylepit, Zalando, Stylepit, Boozt samt mange andre. Det gør at du sparer tid, og kan finde alt som du skal bruge et sted, så du slipper for at være nødt til at surfe rundt på forskellige sites.

Køber man så direkte gennem The-Fashion?

Dog ikke, for det er stadig modesiderne som står bag den del. Det smarte som The-Fashion i stedet står for er, at få samlet alle de her ekstremt mange stykker tøj og sko, så du på samme sted kan se alt det moderne tøj og sko. Du skal bare klikke på billederne eller knapperne, og så bliver du sendt direkte hen til produktet hos Stylepit, Boozt, Zalando eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg høre mere om det her fænomenale mode website?

Sjovt du spørger – for The-Fashion.dk er nemlig meget aktive på social media herunder blandt andet Google+, Facebook og Pinterest. Du finder dem ved bare at søge efter dem på The-Fashion eller The-Fashion.dk.

Hvis jeg nu gerne vil i kontakt med skaberne af hjemmesiden – hvordan kommer man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på websitet, give ris/ros eller lignende, så skal du blot gå til deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en e-mail direkte til de som står bag siden.

Lad mig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Post a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *